Over Rolmodule


"Wat wil je nog doen voor je pensioen?". Die vraag werd gesteld op een avondje samenzijn. Deze vraag bleef maar rondzingen in ons hoofd op momenten dat we bezig gehouden werden door de dagelijkse sleur. Er stond nog een ideetje op onze bucketlist dat we graag wilden verwezenlijken. Om onze creativiteit te kunnen delen met alles en iedereen hebben we besloten om onze sleur over boord te zetten en ons idee met u te delen. Toen wij in 2010 een  nieuw bed kochten wilden wij er graag nachtkastjes bij die meer konden dan alleen maar "stil staan naast het bed". Een beeld zoals we dat nu veelal kennen. 


Wij wilden een nachtkastje naast het bed:

 
·  Dat in beweging kon komen. 
·  Dat met één simpele handbeweging verplaatsbaar is. 
·  Dat alles wat je op een nachtkastje hebt staan gewoon op zijn plek kan blijven staan. 
·  Dat met één handbeweging weer terug op zijn plaats gezet kan worden. 
·  Dat het één geheel vormt als de beide modules onder elkaar staan. 
·  Dat het een super mooie uitstraling heeft in een kleur die bij ons past. 

 

Wij zochten op internet maar wat wij voor ogen hadden konden we niet vinden.


Met balpen hebben we de eerste strepen op papier gezet. Vele schetsen later hadden we het idee op papier staan. Het werd een ontwerp dat gemaakt was vanuit èn voor een gevoel van comfort. De mouwen werden opgestroopt. De benodigde materialen en machines aangeschaft. En we zijn aan de slag gegaan. Hiermee was de fundering van ROLMODULE.NL gelegd.


We waren zo trots op ons idee dat we dit hebben vastgelegd in het octrooiregister van  de Rijksdienst van Ondernemend Nederland. Ook zijn wij er trots op dat we de weg van zelfstandig ondernemerschap zijn ingeslagen en dat we heel Nederland kunnen laten meegenieten van ons innovatief uitgevoerd nachtkastje. Met de toevoeging van het nachtkastje van ROLMODULE.NL naast uw bed krijgt uw slaapkamer een heel andere bestemming erbij. Uw slaapkamerinrichting is met het nachtkastje van ROLMODULE.NL compleet en comfortabel.


Gratis Bezorgen   |   Gratis Monteren   |   Geen Aanbetaling