Het vernieuwende nachtkastje van ROLMODULE.NL bestaat uit twee modules, die boven elkaar geplaatst zijn. De bovenste module is bevestigd aan de muur. De onderste module staat op wielen en is verplaatsbaar. Tussen de modules zit een niet direct zichtbare geleiding, waardoor beide modules door een simpele handbeweging altijd precies onder elkaar komen te staan. Bij gebruik kan de onderste module rollend verplaatst worden naar een plek, die u het beste uitkomt. Nog een groot voordeel van dit nieuw bedacht en geoctrooieerd nachtkastje is dat op de bovenste module alles kan blijven staan wat u er eerder op gezet heeft. Het is uitermate handig dat op deze manier uw schemerlamp, wake-up light, wekkerradio en/of telefoon in de oplader aangesloten kunnen blijven op elektriciteit.TWEE UITVOERINGEN

Model Porta

De bovenste module, die aan de muur bevestigd wordt, heeft een lade; de rolmodule is voorzien van een deur met een extra legplank in het kastje.

 

Model Gaveta

De bovenste module, die aan de muur bevestigd wordt, heeft een lade; de rolmodule is voorzien van nog eens drie lades.


 

Daarnaast kan het deurtje van de rolmodule zowel links- als rechtsdraaiend geleverd worden. De lades en de deur openen zich met een Tip-On systeem; met een lichte druk op de lade of deur gaat deze open.

BERZORGING & MONTAGE


De gratis bezorging en gratis montage wordt uitgevoerd door ROLMODULE.NL.

ROLMODULE.NL wil er verzekerd van zijn dat de bovenste module correct aan de muur bevestigd is. Hiervoor worden door ROLMODULE.NL de best mogelijke bevestigingsmaterialen gebruikt, die zorgen voor een stevige verankering. U kunt er daarom vanuit gaan dat u op deze manier jarenlang kunt genieten van dit ingenieus ontworpen nachtkastje.


Gratis Bezorgen   |   Gratis Monteren   |   Geen Aanbetaling